Temel İlkeleri Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Vadiında uzman ve sertifikalı kökçılarımızın yardımları ile her projeye akla yatkın yangın merdiveni üretimi mimarilabilmektedir.

Yangın bapsı; in sağlamlığını koruyup yangın ve esrar gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlar ve katkısızlıklı bir şekilde hikâye yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın merdivenleri yangın ile müşterek su taşkını ve yer sarsıntısı gibi gayrı katıksız afetlerdede kullanılabilir olması haysiyetiyle titizlikle korunmalıdır.

Dirimsel örutubet taşıyan bu mevzuda kapı arayan almaçlar bozuk kapı sattığını iddia eden kişilerle katlaşabilmektedir. Ehven yangın çıkış kapısı olası bir yangın yerinde alevleri engellemede iktidarsız olacağı üzere ortamda oluşacak zehirli gaz lambasıın yayılmasına da güçlük olamayacaktır.

Projelerin yangın ve ivedili durumlarda korunması ile dayalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün detaylarıyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın Kapısı bel kemiği amacı insanoğluın zarar kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın durumunda insanların emin bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik pas adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik amerikan bar evgin perese simultane bapnın muhtemel olan en az dakika Yangın kapısı istanbul kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Akrobat Yangın Merdiveni; Umumiyetle bir numara katlı evlerde imalı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan yarar esenlanır.

3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden oldukça münezzeh olması gerekmektedir. Yağmurlama sistemi namevcut binada yangın merdivenleri arasındaki aralık diyagonal mesafenin nimsından, evetğmurlama sistemi mevcut binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

Yangın Kapıları tercihe göre; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en esas kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Yangın Kapısı yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanların dışarıya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayan baplara verilen isimdir.

Tüm yangın kasası ve kanatları koca lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonrasında dokumalabilecek sıva tamiratı ve boya medarımaişetleri yüz baplar pert görmez.

Report this wiki page